Az Állam 1. évad 2. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Az Állam 1. évad 2. rész

Az Állam 1. évad 2. rész / The People vs. Fritz Bauer s01e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé taplogo.com-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Az Állam 1. évad 2. rész film információk

Tartalom

Németország, 1957. A hesseni főügyész, a szociáldemokrata, zsidó származású Fritz Bauer döntő információkat kap Adolf Eichmann tartózkodási helyéről, és megpróbál szövetségi szinten pert indítani ellene. Munkahelyén teljesen magára marad, kollégái semmiben nem támogatják. Bauer nem bízik a német igazságszolgáltatásban, ezért kapcsolatba lép az izraeli titkosszolgálattal, a Moszaddal… (Forgalmazza: Cirko Gejzir)

Részletek

Az-Állam-1-évad-2-rész
The People vs. Fritz Bauer

Németország

Rendező: Lars Kraume
Forgatókönyvíró: Lars Kraume, Olivier Guez
Zene: Christoph M. Kaiser
Szereplők: Burghart Klaußner, Ronald Zehrfeld, Robert Atzorn, Sebastian Blomberg, Christopher Buchholz, Stefan Gebelhoff, Cornelia Gröschel, Rüdiger Klink