Az utolsó ellenség 1. évad 4. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

Az utolsó ellenség 1. évad 4. rész / The Last Enemy s01e04 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé taplogo.com-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

Stephen értesülve testvére haláláról, felkeresi annak feleségét. Megdöbbenve tapasztalja, hogy a nő egy körözött, s halásosan beteg bevándorlót rejteget. Amikor a férfi meghal, a nő eltűnik a holttesttel együtt. Stephen mindent megtesz annak érdekében, hogy kibogozza a kusza szálakat, s megtalálja testvére nejét.

Részletek

Az-utolsó-ellenség-1-évad-4-rész
The Last Enemy

Sorozat

Egyesült Királyság
2008  |  Premier (HU): 2013.07.15.
Dráma | Thriller

Rendező: Iain B. MacDonald
Forgatókönyvíró: Peter Berry
Zene: Magnus Fiennes
Szereplők: Benedict Cumberbatch, Anamaria Marinca, Max Beesley, Robert Carlyle, Eva Birthistle, Geraldine James, David Harewood, Alex Caan, Christopher Fulford