John Wick: 2. felvonás (2017) magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

John Wick: 2. felvonás (2017)

John Wick: 2. felvonás (2017) / John Wick: Chapter Two s0e0 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé taplogo.com-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


John Wick: 2. felvonás (2017) film információk

Tartalom

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost iktatott ki, újra ringbe száll. Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. És a legenda egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.  (Freeman Film)

Részletek

John-Wick:-2-felvonás-(2017)
John Wick: Chapter Two

Amerikai Egyesült Államok

Rendező: Chad Stahelski
Forgatókönyvíró: Derek Kolstad
Zene: Tyler Bates
Szereplők: Keanu Reeves, Ruby Rose, Ian McShane, Bridget Moynahan, Peter Stormare, John Leguizamo, Common, Laurence Fishburne, David Patrick Kelly, Lance Reddick